840 Getafe Trøje 2021/2022 JasonW

553 Nigeria landslagetsdtrøje Lavonn

Jamie Carragher sagde, at Jose Mourinhos ‘skib’ har sejlet ‘i sin Premier League-karriere, efter at den tre gange ligavinder blev fyret af Tottenham.

Mourinho erstattede Mauricio Pochettino på Tottenham Hotspur Stadium i november 2019, hvilket førte klubben i det nordlige London til en sjetteplads i sin ansvarlige debutkampagne.

borussia dortmund drakt

Men i denne sæson har Tottenham kæmpet under portugiseren, hvor klubben i øjeblikket er fem point efter Champions League -pladserne. Den tidligere Chelsea- og Manchester United -manager har for første gang i sin karriere tabt 10 ligakampe i samme sæson.

Den 58 -årige magi i Tottenham var hans fjerde i Premier League efter to stints i Chelsea og en anden i Manchester United, men i betragtning af sin fortid – og nutid – troskab, sagde Carragher til Monday Night Football, at han ikke kan se en måde for Mourinho at slutte sig til en anden klub i divisionen.

Ingen Premier League -hold har tabt flere point fra vinderpositioner i denne sæson end Spurs, og mens Mourinho guidede dem til søndagens Carabao Cup -finale mod Man City, led de også en pinlig Europa League -exit til Dinamo Zagreb i marts samt nederlag af Everton i FA Cup femte runde.

Talen om uroligheder i omklædningsrummet vil i sidste ende have ført til, at Mourinho sank, sagde Sky Sports -ekspert og tidligere Premier League -manager Graeme Souness.

EulaHoski danmark landsholdstrøje AdamSalin

Da Mourinho overtog Pochettino, erklærede han sig begejstret for at arbejde med gruppen af ​​spillere, han havde arvet fra argentineren, og alligevel bare 17 måneder senere synes Souness, at truppen ikke var så god, som han havde troet.

Sevilla Trøje 2021/2022 Hvad angår Mourinho, trods denne seneste fyring, tror Souness stadig, at den 58-årige serielle trofævinder vil interessere Europas største klubber, hvis han kan bevare sin kærlighed til spillet.

###

EulaHoski danmark landsholdstrøje AdamSalin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up