833 Køb Italien Hjemmebanetrøje AllenC

910 Colombia landslagetsdtrøje Lucind

Manchester Uniteds nuværende muligheder på midtbanen er måske ikke de mest talentfulde, siger Gary Neville, men Bruno Fernandes og Co har hævet standarderne betydeligt i det, der har været en ‘patetisk’ enhed alt for længe.

FredPanne nueva Camisetas Fútbol Ajax NigelIred De røde djævle så deres maskinrum bidrage betydeligt til endnu en bemærkelsesværdig sejr søndag.

nyeste Real Madrid fodboldtrøjer

Januar underskrev Fernandes, der har været en afsløring i sin korte tid på Old Trafford, gav Anthony Martial assist for at åbne scoringen i en derby dato med Manchester City.

Scott McTominay trådte derefter af bænken for at lægge prikken over i’et med 2-0-sejr, med lokale pralerettigheder og frisk håb i et igangværende top-fire-bud sikret på en eller anden måde af United.

Bayern Munchen Tröja

Neville mener, at en heldig stigning for Ole Gunnar Solskjærs side har hårdt arbejde i centrum, idet fraværet af såkaldte stjerner som Paul Pogba bliver modvirket af lidenskab og sult efter at lykkes.

United forbliver femte i Premier League-tabellen foreløbig, men de er kun tre point efter Chelsea og fem i forlængelse af tredjeplaceret Leicester med ni kampe tilbage.

Efter at have stået over for Spurs vil United færdiggøre deres 2019-20-program med udspill mod Sheffield United, Brighton, Bournemouth, Aston Villa, Southampton, Crystal Palace, West Ham og Leicester.

###

FredPanne nueva Camisetas Fútbol Ajax NigelIred

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up