821 Kjøp Brasil Landslagsdrakt Kristo

Alex Oxlade-Chamberlain, Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold og Naby Keita forblir alle sidelinjen mens både Joe Gomez og Virgil van Dijk er langtidsfraværende.

Det er imidlertid på midtbanen der Klopps alternativer minker med Fabinho som trenger å spille som en provisorisk midtstopper.

Georginio Wijnaldum har vært den eneste bærebjelken i startoppstillingen med Curtis Jones og James Milner som nylig ble brukt sammen med ham.

Jordan Henderson kom tilbake fra benken mot Brighton i et sårt tiltrengt løft til Klopp.

Kjøp Tsjekkia Landslagsdrakt Takumi Minamino ble signert tilbake i januar for å gi den gnisten, men han har hatt begrensede muligheter så langt.

Han fikk en sjelden start mot Brighton for å bevise sin verdi, men han var ofte i periferien av spillet med liten innflytelse.

Det var hans første Premier League -start på sesongen etter å ha gjort bare en håndfull opptredener fra benken.

Minamino så oppsiktsvekkende ut for Red Bull Salzburg, og formen hans i første halvdel av forrige sesong var en stor del av at Liverpool betalte utgivelsesklausulen.

Klopp insisterte nylig på at Minaminos tid kommer på Anfield, men prestasjonen mot Brighton kan godt forsinke mange flere sjanser i nær fremtid.

liverpool tröja

Diogo Jotas imponerende start på livet på Merseyside har betydd at Minamino kanskje må nøye seg med å bli dyttet tilbake på midtbanen oftere.

JeanGreen barcelona drakt RolandKel Men Oxlade-Chamberlain stenger angivelig etter en retur, og han vil trolig presse på et startsted.

27-åringen har imponert når han passer for Liverpool og legger til en annen dimensjon på midtbanen.

Så er det spillere som Xherdan Shaqiri, Keita og Thiago som sannsynligvis vil være foran Minamino i køen.

Minamino vil få flere sjanser til å bevise sin verdi i de kommende ukene, men han må begynne å levere for å forbli i Klopps planer fremover.

###

JeanGreen barcelona drakt RolandKel

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up