586 Kjøp Peru Landslagsdrakt Gerald

Stoke Citys gevinstløse løp strakte seg til 10 kamper etter en tørr dødvann med opprykkende håpefulle Reading på Bet365 Stadium.

Steven Fletcher fant nettet med en akrobatisk avslutning i kampens første goalmouth -handling etter 30 minutter, men det ble dømt for offside.

liverpool drakter Reading, som gikk inn i kampen femte på tabellen, slet med å skape noen klare sjanser, men gikk tett gjennom Ovie Ejaria i andre omgang.

BoyceMulq Real Madrid Trikot SheliantR

Jordan Cousins ​​hadde da en sen sjanse til å vinne kampen for Stoke, men Royals -keeper Rafael Cabral reddet for å bevare et poeng for gjestene.

Potters smakte sist en ligaseier mot Blackburn 19. desember, men har omtrent holdt seg i sluttspilljakten sammen med in-form Reading, som kom ubeseiret på seks.

Reading Andy Rinomhota hadde det første synet på målet etter at Angus Gunn slo et frispark, men midtbanespilleren så at innsatsen hans ble avviklet over tverrliggeren i en tett åpning.

Det første virkelige flammepunktet kom etter 24 minutter da Irlands internasjonale James McClean hevdet en straffe etter å ha falt i feltet, bare for å få gult kort for dykking.

Med sjanser på en premie, trodde Fletcher at han hadde brutt dødpunktet i spektakulær stil da overheadsparket hans blinket forbi Reading -keeper Rafael, men målet ble kalket av da skotten feiret.

Stoke gikk nær like før halvtid da Sam Clucas ‘hjørne ble slått mot Danny Batth, men Josh Laurent avledet forsvarerens innsats bakover i sikkerhet for å sikre at det forble målløst til pause.

Etter hvert som kampen fortsatte, var det Royals som presset på for et mål, og de gikk tett på med 14 minutter igjen, men Ejaria overhetet pasningen litt da han prøvde å finne sin ledende skytter Lucas Joao.

Ejaria selv hadde en sen innsats på målet som ble holdt av Gunn, og i den andre enden ble Rafael kalt til aksjon dypt inn i skadetid for å nekte Cousins ​​en sen vinner.

Kjøp Sveits Landslagsdrakt Trekningen etterlater Potters seks poeng fra sluttspillplassene på niende, med Reading nå fjerde.

Offside, Reading. Rafael Cabral forsøker et gjennomspill, men Yakou Meite går i offside.

###

BoyceMulq Real Madrid Trikot SheliantR

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up