517 Kjøp Peru Landslagsdrakt Cariss

Den lovende ungen tjener for tiden sine striper under Raul på Castilla og scoret to mål for Madrid ‘B’ -laget lørdag i 4-0-seieren over Coruxo i Segunda B.

atletico madrid drakt I sin tredje kamp for Castilla siden han kom fra Flamengo i januar, åpnet den 18 år gamle angripende midtbanespilleren scoren etter ni minutter, og utnyttet et godt gjennomført permittering fra Miguel Baeza for å kjøre et førstegangsskudd forbi Coruxo-keeperen. fra nær straffesparket.

Brasil Ny Drakt

Hans andre, og Castillas siste mål kom i skadetid da Marvin svingte inn et innlegg fra høyre. Da ballen kom dypt inn, kunne den unge brasilianeren komme foran markøren sin for å stikke ballen inn i nettet fra seks meter ut.

Real Madrid Drakt Hans første brace for Rauls side kommer etter at han scoret seks mål på 14 kamper for Flamengo forrige sesong, til tross for at han bare var 17 år gammel.

Han har nå to mål og en assist etter tre kamper for Castilla, og håper å fortsette å imponere i et forsøk på å vinne en plass i førstelaget under Zinedine Zidane.

###

Real Madrid Drakt

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up