236 Chelsea nye trøje Frankl

949 Manchester City Fodboldtrøjer Octavi

Maveoppustethed er kendetegnet ved for meget gas, der fylder mave -tarmkanalen. GI -kanalen er en række hule organer, der er forbundet i et langt, vridende rør fra munden til anus. Når gas ikke udvises, har den ingen andre steder at gå end udad. Det er den del, de fleste kender – den strakte, hævede mave.

Marokko landslagetsdtrøje Oppustethed kan skyldes alle slags sundhedsproblemer, nogle lettere kan repareres end andre.

Som sundhedsorganet påpeger, er den første indkaldelse normalt at fjerne gasformige fødevarer fra din kost.

En tilgang, der har givet opmuntrende resultater, er at tage lakridsduftende anis-tilskud.

Anis, også kaldet anis eller Pimpinella anisum, er en plante, der stammer fra samme familie som gulerødder, selleri og persille.

norge drakt

Antispasmodika er medicin, der lindrer, forhindrer eller sænker forekomsten af ​​muskelspasmer, især dem af glatte muskler, såsom i tarmvæggen.

Mennesker, der lever med IBS, en lidelse præget af mavesmerter, kramper, oppustethed, gas, forstoppelse og diarré, lider ofte af angst og depression, hvilket kan forværre symptomerne ifølge Anxiety and Depression Association of America.

NoahJenso Spania drakt Jacquelin

Som sundhedswebstedet påpeger, er den bedste fremgangsmåde, hvis du har madintolerance, at spise mindre af problemet mad eller skære det helt ud. Det er også værd at føre en maddagbog i et par uger og notere alt, hvad du spiser og drikker, og når oppustethed generer dig mest, står der.

###

NoahJenso Spania drakt Jacquelin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up