189 Atletico Madrid Tröja Kendri

204 Roma Fotbollströjor BennyB

Paul Pogba och Bruno Fernandes kan koppla upp till stor effekt i mitten av parken för Manchester United, enligt Lee Sharpe, som tror att den förstnämnda har missats hårt under kampanjen 2019-20.

Barcelona Fotbollströjor Pogba har begränsats till bara sju Premier League -matcher totalt medan han hanterade en bestående fotledskada, och det är ännu inte känt när han kommer tillbaka till planen.

Den franske landslagsmannen opererades i frågan i början av januari och fick nyligen bort sin gjutning, men han har ännu inte börjat träna igen med resten av första laget.

maglia messi United har kämpat för konsekvens i frånvaro av VM-vinnaren och hamnat på sjunde plats i topplistan efter 25 matcher.

ReginaldB Goedkope Barcelona shirt SyreetaMc

Solskjaer kunde dock lägga till sina led under vintermarknaden, eftersom klubben tog in Bruno Fernandes från Sporting för 55 miljoner euro och Odion Ighalo på lån från Shanghai Shenhua.

Den förstnämnda fick sin debut i oavgjort 0-0 mot Wolves på Old Trafford på lördagen, och imponerade med hans passande räckvidd och lugn på bollen.

Sharpe vill se Pogba samarbeta på mittfältet med Fernandes när han kommer tillbaka på planen, med sin tro på att paret kan ‘orsaka alla möjliga problem mellan dem’.

Sharpe fortsatte att ifrågasätta Uniteds förvärv av Ighalo och uttryckte sin besvikelse över klubbens misslyckande med att ta in den produktiva norska frontmannen Erling Haaland – som tackade nej till Old Trafford för att gå med i Borussia Dortmund.

###

ReginaldB Goedkope Barcelona shirt SyreetaMc

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll Up